Administratiekantoor Den Haag

Administratiekantoor e-count is uw professionele partner in online boekhouden en belastingzaken. Onze boekhouders investeren in persoonlijke betrokkenheid bij uw financiële zaken en hebben twintig jaar ervaring in het vak. Ons kantoor met vriendelijk personeel is gevestigd in Den Haag in het zakencentrum Beatrixkwartier, stadsdeel Haagse Hout. Wij helpen u het ondernemen zo plezierig en winstgevend mogelijk te maken, zonder zorgen over administratie en belasting.

Duidelijke tariefstruktuur

Vanaf een vast laag maandtarief vanaf € 65,= exclusief BTW stelt ons administratiekantoor u een online boekhoudpakket voor uw onderneming of ZZP administratie ter beschikking. Dit tarief is inclusief het inboeken en verwerken van de boekhouding, verzorgen van de BTW aangiften, loonadministratie en samenstellen van de jaarrekening en indienen van de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Dankzij de online administratie kunt u eenvoudig uw debiteuren bewaken en crediteuren met de bankkoppeling betalen. Tevens krijgt u de beschikking over een app en heeft u hierdoor ook mobiel inzicht in uw administratie. Een indicatie van uw maandtarief kunt u op deze site vinden onder het tabje 'tarieven'. U kunt een gemakkelijk en snel een offere aanvragen met ons offerteformulier. Indien gewenst kunnen we vervolgens geheel vrijblijvend, eventueel op uw locatie, een gratis kennismakingsgesprek met u voeren.

Kwaliteit en deskundigheid!

Wij zijn HBO geschoold, volgen een permanent educatieprogramma en ons administratiekantoor werkt nauw samen met een middelgroot accountantskantoor in de regio. Danzij deze samenwerking kunnen wij ook ingewikkelde financieel economische en fiscale vraagstukken voor u in behandeling nemen. Onze boekhouders staan u geraag te woord om u goed van dienst te zijn.